Trobada Sínode de Dones

El Sector de Dones de la GOAC, com a part fundadora de la Coordinadora de dones creients Alcem la Veu, convida a participar en la Trobada (telemàtica) Sínode de Dones. Ressonàncies de les experiències compartides per a continuar avançant.

Aquesta important Trobada té la mirada posada en el Sínode de dones en pelegrinatge a Roma.

La Coordinadora Alcem la Veu, junt amb la «Revuelta de mujeres en la Iglesia» i el «Catholic Women Council», té en els seus objectius la inclusió de la igualtat i la no discriminació de les dones en l’agenda eclesial.

Amb aquesta intenció, s’ha realitzat un treball de reflexió a través del  Sínode de les dones catòliques, a fi de visibilitzar que les dones prenen la iniciativa, prenen la paraula i que «fer un sínode inclusiu és possible».

Tot aquest treball  va finalitzar el passat mes de juliol. El següent pas es farà pròximament tot compartint les conclusions d’aquesta experiència comunitària des de diferents llocs del món, i fent-les arribar al  Papa Francesc a Roma. 

Per tal de donar a conèixer el punt del procés en què hi són, i de mostrar les seves reflexions i les seves propostes d’acció en aquest camí de sororitat universal, es fa la Trobada.