La GOAC convoca als actes de celebració del 1er de Maig i del Dia de la GOAC

La GOAC invita als actes organitzats per les pastorals obreres de Sant Feliu i Barcelona, les manifestacions sindicals de l’1 de maig, així com a la celebració del Dia de la GOAC.

El primer acte serà l’organitzat per la Pastoral Obrera de Barcelona, que consistirà en la presentaició de diversos testimonis, la realització d’una conversa i posterior eucaristia. També tindrà lloc el divendres 28 d’abril  (Dia mundial de la seguretat i la salut en el treball) a les 18.30 h, a l’espai polivalent de l’església de Santa María Magdalena (c/ Llopis 9, de Barcelona).

El segon acte serà la celebració del Primer de maig organitzada per la Pastoral Obrera de Sant Feliu. Aquesta acte consistirà en una concentració amb un gest públic i una posterior eucaristia). Això serà el divendres 28 d’abril (Dia mundial de la seguretat i la salut en el treball) a les 19.30 h, a la Plaça de la Vila de Sant Feliu de Llobregat en memòria de les víctimes dels accidents laborals.

Finalment, us convidem al Dia de la GOAC… com cada any, no, amb més sentit:

Enguany el Primer de Maig-Dia de la GOAC s’emmarca en el camí cap a la 14a Assemblea General de l’HOAC!

Us animem a fer-ne difusió entre els vostres contactes i a convidar la gent dels vostres espais (creients i no creients) de compromís vers un altre món.

Trindrà lloc el mateix dia 1 de maig, de les 2 a les 5 de la tarda al  col·legi del Sagrat Cor (barri Besòs), c/ Lluis Borrassà 12-18, de Barcelona. Metro L-4 Besòs Mar.

Compartirem el dinar de germanor (tothom és convidat) i la sobretaula. Després del dinar, passarem un breu vídeo que contindrà: l’entrevista a la jove goacista Estibaliz Álvarez Izquierdo,   les vinyetes del dibuixant Rubén del Rincón Cruz (els nostres drets reivindicats amb humor) i frases del papa Francesc, Pepa Torres, Rovirosa i + (la Justícia amb altra majúscula). Finalitzarem amb “Sorpresa” per a continuar la lluita.