La GOAC convida al seu recés de Quaresma

El proper dissabte 11 de març, de les 16.30 a les 19.00 h, a la parròquia de Sant Joan Evangelista de Bellvitge (av. d’Europa, 30 de l’Hospitalet de Llobregat), la Germanor Obrera d’Acció Catòlica celebrarà el seu recés de Quaresma.

La GOAC hi convida i comparteix que l’Evangeli i les Lectures del dia 11 donaran el sentit a tota la celebració. Els textos són els mateixos que corresponen al tercer Diumenge de Quaresma. El principal protagonisme recau sobre Moisès i el Poble d’Israel, sobre Jesús i la dona Samaritana.

La Secció d’Animació de la fe explica: «En silenci, els meditarem i farem l’acte penitencial. Els israelites es moren de set. Gairebé blasfemen contra Déu i Moisès. Malgrat aquesta actitud, Déu entén el seu sofriment i apaivaga la seva set. Moisès ve a ser el seu Crist…

La dona Samaritana fa tot un recorregut quaresmal acompanyada per Jesús. Busca aigua física, material, com Israel, però aquí Jesús li ofereix una altra aigua: “La que jo t’ofereixo, farà que mai més tinguis set: es convertirà dintre teu en una font d’on brollarà… vida eterna”. Aquí tenim el cor de la celebració quaresmal.»