Justícia i Pau organitza la III edició de la Setmana per la pau Arcadi Oliveres. La GOAC anima tothom a participar-hi també aquest 2024.

La Setmana per la Pau-Arcadi Oliveres és un espai de trobada, obert a la participació de tota la ciutadania, que té per objectiu fomentar l’intercanvi de pensaments i de propostes d’acció, d’enfortiment del treball en xarxa, d’invitació a un canvi de paradigma i de concreció d’accions d’incidència sociopolítica, de manera pací­fica, transformadora i no-violenta.

L’acte interreligiós i interconviccional de la PAU AL COR, que per tercer any consecutiu, es realitza a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona, el DIJOUS 23 de maig de 19h a 20.15h, pretén ser un espai de trobada i comunió compartida amb diferents tradicions espirituals i religioses presents a la ciutat,  està organitzat per la Xarxa Interreligiosa per la Pau i AUDIR, i compta amb la col·laboració de la Direcció General d’Afers Religiosos del Departament de la Presidència, l’Ajuntament de Barcelona i Càritas diocesana de Barcelona.

El lema de la Setmana per la Pau 2024 és “Construïm la pau”, perquè davant dels conflictes bèl·lics que tenim a prop i de posicionament polaritzats que els mitjans, les xarxes i la controvèrsia ideològica ens empeny a prendre, veiem que continua essent necessari aquest esforç comú de visibilitzar el desig profund de pau, de promoure una cultura a favor del diàleg i la no violència, i de tenir la capacitat de reconèixe’ns i escoltar-nos entre tots.

Us deixem aqui el programa i el tríptic de la setmana per la Pau-Arcadi Oliveres:

PROGRAMA

TRÍPTIC