Homenatge al capellà obrer Jordi Fontbona Umbert

El passat dissabte 29 de juny a la sala d’actes del col·legi Sant Ramon Nonat de Collblanc, a instàncies d’antics militants de la JOC i militants de l’ACO, es va retre un homenatge-sorpresa a Jordi Fontbona, capellà obrer,  membre del Pradó, consiliari de la JOC i de l’ACO, company de camí de moltíssima gent en els seus gairebé 90 anys d’edat. 

Entre d’altres d’aquests companys, vam tenir l’oportunitat de participar-hi uns quants amics i amigues de la GOAC que varem fer camí amb ell durant el seu període al barri del Besòs. Especialment, els antics militants i consiliaris de la federació de la JOC Besòs-La Pau, amb en Jordi, hem viscut equips de Revisió de Vida, Estudis d’Evangeli, reunions federals i nacionals, equips de consiliaris, campanyes, i és clar, fe i amistat. Per això, aquest retrobament amb en Jordi no tan sols ens ha resultat entranyable, sinó que ens ha permès, a més, retrobar-nos en un marc de festa, de celebració i de comunió.

Donem gràcies per aquesta feliç idea que ens ha proporcionat tanta felicitat i joia, per haver agraït al Jordi la seva aportació a les nostres existències i també per compartir amb persones amigues, germanes en la fe i en la vida.

I si voleu una semblança del que ha estat el llarg recorregut vital d’en Jordi, podeu llegir la crònica que la Mercè Solé Tey ha fet a Catalunya Religió: 

https://www.catalunyareligio.cat/ca/blog/jornal/jordi-fontbona-capella-obrer-314230

Berchmans Garrido Pérez