Dimecres 10 de maig: tret de sortida per aconseguir el vot afirmatiu a la ILP “Regularització ja!”

La GOAC diocesana i l’HOAC en el seu conjunt s’adhereix a la campanya d’incidència per la dignificació de mig milió de persones 

Com és sabut de tothom, la ILP “Regularització extraordinària de persones estrangeres” va recollir l’any passat més de 600.000 firmes vàlides.

El dimecres 10 de maig a les 16.30 hores, comença el tràmit parlamentari d’aquesta iniciativa legislativa popular, amb la presentació al Congrés dels Diputats per part de la Comissió Promotora de la ILP.

En les properes setmanes/mesos, fins que es voti la iniciativa al Ple del Congrés, se’ns convida a fer incidència política perquè els diputats i les diputades en votin a favor.

Es tracta d’entrar a Wikizens.com i, amb un clic, enviar una carta a un diputat, o a diversos, o a tots i totes. La Comissió Promotora la/les farà arribar en el vostre nom mitjançant el correu postal.

S’escriuran cartes des de tots els racons del món. Es podrà seguir el mapa de cartes a Wikizens.com i l’efecte que tindrà en les i els diputats quan comencin a rebre tantes cartes postals.

Aquesta campanya persegueix dignificar i humanitzar la situació de 500.000 persones a l’Estat espanyol.