Díptic de la campanya “Cuidar el treball, cuidar la vida”

Assemblees Generals

Les assemblees generals de l’HOAC proporcionen la gran alegria de comunió que representa la trobada presencial.

Són assemblees que han estat profundament preparades. Amb bona antelació, preguem i analitzem la situació obrera, social i eclesial. Per fer-ho, escoltem una diversitat de veus, no només les veus de l’interior del Moviment HOAC.

Pel que fa a la XIV Assemblea General (agost de 2023), recordem amb especial estimació les paraules que el papa Francesc ens va adreçar.

Si a Déu plau, la XV Assemblea serà el 2029. Ara a les diferents diòcesis, comptem amb un temps diví per deixar-nos omplir de l’Esperit i anar acomplint els reptes que a LaCatorzena ens vam marcar comunitàriament. 

Som-hi!

Recordant la “Sisena Edició de la Tribuna Joan Carrera” (24 d’octubre de 2023)

 

La TRIBUNA JOAN CARRERA és una iniciativa conjunta del Grup Sant Jordi, del diari El Punt Avui i de 20 entitats i institucions més que signen aquest missatge. L’objectiu d’aquests col·loquis és analitzar la situació actual del cristianisme a Europa i al món, difondre les experiències de diàleg, comunicació i participació social i, en definitiva, potenciar la presència del fet religiós en la societat catalana.

El convidat: Javier Madrazo Lavín, polític cristià basc, casat, un fill i una filla. Militant de l’HOAC des de l’any 1983. Llicenciat en Filosofia Pura. Ha estat coordinador general d’EB-IU d’Euskadi (1995-2009), diputat del Parlament Basc en representació de la mateixa formació política (1994-2002) i conseller d’Habitatge i Afers Socials del Govern Basc (2001-2009). Va contribuir a la fundació de Gesto por la Paz d’Euskal Herria, moviment en què va ser co-portaveu. Professor de Filosofia, Ètica i Diversificació Curricular en diferents centres públics.

La presentadora: M. Gabriela Serra Frediani, mestra, activista social en diversos moviments socials. Militant de la GOAC. Ha estat diputada de la CUP al Parlament de Catalunya i presidenta de la Federació Catalana d’ONGD. Històrica militant de l’esquerra anticapitalista. Actualment és presidenta del Consell Català de Foment de la Pau i d’Observa, entitat en defensa dels drets humans dels presos i les preses.

La ponència: “Com viu un polític cristià el seu compromís en un ambient bel·ligerant”

Un bon recull: l’article de la periodista Mireia Rourera Mascorda

Vols rebre informació de la GOAC?