29 de NOVEMBRE Dia Internacional de Solidaritat amb el Poble Palestí

La GOAC vol renovar el seu compromís fratern amb tots els pobles i compartir el vídeo de l’entrevista a l’activista i antropòloga Neixé Castellano Llordella

La GOAC de Barcelona – Sant Feliu és una de les 323 entitats que a Catalunya donen suport a la solidaritat activa amb el poble palestí. Junt amb l’organització “Prou Complicitat amb Israel” i la Comunitat Palestina a Catalunya, la GOAC està adherida a la campanya “Prou comerç d’armes amb Israel” i difon i participa en les activitats solidàries amb aquest poble, que suporta més de 75 anys de colonialisme, racisme, apartheid i tergiversació per part de l’Occident de la seva situació.

Aquí, per exemple, el darrer manifest:

Aturem el genocidi a Palestina contra l’Europa racista i colonial

Aquest mes de novembre de 2023, la GOAC l’hi dedica l’entrevista:

L’entrevista núm. 7 del web goac.cat recull la veu i les ensenyances de la jove activista i antropòloga Neixé Castellano Llordella.
És d’agrair la seva solidaritat amb el poble palestí i amb tots els pobles; la seva denúncia de l’actual genocidi; la seva crida a l’alto el foc i a una Palestina lliure, i el seu treball per construir humanització, cultura de pau i cessament de les violències.