15O Manifestació a Madrid

El sector de la GOAC de defensa d’allò públic hi serà demà amb les Marees Pensionistes i Moviments d’aquesta defensa dels drets socials, els serveis públics i els béns comuns

 

Com cada any, la GOAC s’hi ha adherit. Les dones i els homes del Sector manifesten: «Som Pastoral Obrera i el nostre discerniment cristià ens diu que cada dia és més important ser allà on es troba el clam obrer per mantenir els drets que tant han costat a tantes generacions».

Hi afegeixen: «Cada setmana som a les places i els carrers dels territoris de les diòcesis on tenim presència. I cada any, a Madrid, amb les germanes i els germans d’arreu. No podem defallir davant les ferides que avui pateix el nostre món, el món obrer (la crisi ecosocial, la bretxa de gènere, la precarietat i l’explotació que no permeten arribar a fi de mes, l’atac privatitzador…). Donem gràcies per l’Esperit que ens empeny. Donem gràcies, doncs, per la germanor, la generositat  i l’exemple de gratuïtat de tothom que lluita per la justícia social universal.»